Uten tittel

Stupebrett er å finne i mange fasonger. De flest av dem er laget av kreative personer, og der finne knapt to som er helt like. Felles for dem er at de er laget av ubehandlet treverk som gjør at de har begrenset levetid, og vil til slutt knekke eller kollapse under bruk.

Fløi AS er et nystartet firma som vil utfordre alle kreative personer ved å lage en type stupebrett som har tiltalende utsende, har riktig spenst, er sklisikre og vedlikeholdsfrie. Disse stupebrettene vil vi tilby hytteeiere og beboere med strandlinje langs sjøen eller i innlandet, som ønsker et holdbart og vedlikeholdsfritt alternativ som vil gi mange års badeglede.

Fløi sine stupebrett er laminert og innebakte i polyretane – noe som gjør at de er vedlikeholdsfrie og kan stå ute hele året. Om en skulle ønske ta brettet inn om vinteren eller fjerne det fra bryggen eksempelvis ved fortøyning av båt, kan det gjøres enkelt ved å trekke ut kun en bolt.

Vi selger følgende 3 pakkeløsninger:
1. Kun selve brettet – kunden ordner innfestingsløsning.
2. Brett med hovedfeste + bøypunktsfeste.
3. Komplett brett med fundament klart for bruk.