Om oss

Der finnes langs kysten og i innlandet en mengde stupebrett som er plasser på aktuelle badeplasser. De fleste av dem er laget av kreative personer, og der finne knapt to som er helt like. Felles for dem er at de er laget av ubehandlet treverk som gjør at de har begrenset levetid, og vil til slutt knekke eller kollapse under bruk.

Vi i Fløi AS ville utfordre disse kreative personen ved å designe samt bygge et stupebrett av høy kvalitet for salg til fritidsmarkedet. Stupebrettet skal ha tiltalende design, ha god spenst, være sklisikkert under bruk og være vedlikeholdsfritt.

Sandøy båtdekk AS har over tid utviklet en byggemetode for båtdekk til lystbåt industrien som egner seg meget godt for utvikling og bygging av stupebrett.

Daglig leder og designer – Jon Omar Kristoffersen

Jon Omar, har sin bakgrunn fra Offshore industrien og har siden 1982 jobbet med teknisk vedlikehold, nybygg, modifikasjoner og engineering av borerigger og boreanlegg.

Produktutvikler og designer – Jarle Kristoffersen

Jarle, har jobbet hos Sandøy Båtdekk AS med produksjon og utvikling av båtdekk til lystbåt industrien siden 1998 frem til han i 2001 overtok han jobben som daglig leder av bedriften.

Fløi AS – Marine produkter
Hasselåsen 7
4844 ARENDAL
M: 900 97 226
M: 913 13 486

E-post:

post@fløi.no
Jon Omar Kristoffersen
Jarle Kristoffersen